Word donateur

Een bezoek aan onze kinderboerderij is gratis. Zo is de kinderboerderij voor iedereen te bezoeken, zo vaak als u wilt. Toch zijn donateurs heel belangrijk voor de kinderboerderij. Komt u graag op de kinderboerderij? Steun ons dan door donateur te worden!

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer 160.460.905 (IBAN: NL67RABO0160460905) ten name van Steunfonds Kinderboerderij de Brink te Zeist, onder vermelding van “nieuwe donateur” en uw naam, postcode en huisnummer. Als u liever een acceptgiro ontvangt, kunt u dat in onderstaand formulier aangeven.

Elke bijdrage is welkom. Alvast bedankt!

Bedrag

Sponsors

Stichting Kinderboerderij de Brink krijgt subsidie van de gemeente Zeist. Deze subsidie is grotendeels bedoeld voor het dekken van de salariskosten. Daarnaast wordt een gedeelte gebruikt om de kosten te dekken die gemaakt worden op de kinderboerderij. Dit is bijvoorbeeld het voer voor de dieren of het onderhoud van de gebouwen. Toch is de kinderboerderij voor een groot deel afhankelijk van de steun van onze donateurs, bedrijven die ons willen sponsoren en eenmalige giften en legaten.

Sponsors zijn daarom belangrijk voor de kinderboerderij. Een aantal bedrijven steunen de kinderboerderij al, maar sponsors zijn altijd meer dan welkom! Wilt u meer informatie over het sponsoren van de kinderboerderij, neem dan contact met ons op! Wilt u de kinderboerderij structureel steunen? Word dan lid van de club van honderd! U kunt zich aanmelden of meer informatie opvragen door het sturen van een e-mail naar info@kinderboerderijdebrink.nl

Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!