Vaste activiteiten2019-06-20T10:30:56+00:00

Vaste activiteiten

Vaste activiteiten 

In 2018 zijn we het jaar begonnen met een reeks nieuwe activiteiten waardoor nu iedere week wel iets te doen is op de kinderboerderij. De volgende activiteiten zijn gratis, je hoeft je niet aan te melden maar voor sommige activiteiten geldt wel VOL=VOL. We stellen ze graag aan u voor;

Rondje met de dierverzorger
Iedere woensdag om 14.00 uur kun je op stap met een van onze dierverzorgers. Zij weten ontzettend veel van de boerderij en haar bewoners. Er wordt een leuke en leerzame activiteit gehouden waarna je op bezoek gaat bij de dieren. Durf jij dit ook?

Peuterochtend
Speciaal voor de allerkleinste organiseren wij iedere donderdagochtend van 11.00-12.00 uur een peuterochtend. Is jouw kind ook zo gek op dieren? Dan is dit dé kans om onze dieren van dichtbij te zien en samen met een van onze dierverzorgers de dieren te verzorgen! We starten om 11.00 uur in de bezoekersruimte.

Het Poetsproject
Iedere vrijdagmiddag van 15.00-16.00 uur kunnen kinderen vanaf 7 jaar met een van onze dierverzorgers aan de slag met het borstelen van verschillende dieren. Tijdens het poetsproject ben je lekker bezig en leer je van alles over de omgang met pony’s, ezels, geiten en varkens.

Knutsel-uurtje
Van knutselen tot klussen, op zaterdag gaan we lekker aan de slag op de boerderij. Bij mooi weer zijn we buiten, bij minder mooi weer zitten we lekker op de deel binnen. Tussen 14.00 en 15.00 is iedereen welkom. (voor deze activiteit kan soms een kleine bijdrage gevraagd worden)

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor
jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen
ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus?

Klik hier en neem contact met ons op!